Press Enter to Search
Wij geven 2 verschillende workshops Artlantis. Dit zijn Artlantis Render en Artlantis Studio. Hieronder wordt het verschil tussen deze workshops uitgelegd.

b

Artlantis Render

Met Artlantis Render kun je in een handomdraai een 3D impressie maken van je 3D model (die je bijvoorbeeld in Sketchup hebt gemaakt). De workshop kan worden gevolgd met de 30 dagen demo van het programma. Deze kun je downloaden op de website van Artlantis.

In deze workshop wordt behandeld hoe je een impressie opbouwt, waar je op moet letten en welke instellingen je moet gebruiken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende voorbeeld modellen, waaraan schaduw, zon, vegetatie, objecten en meer wordt toevoegd om de impressie zo realistisch mogelijk te maken. Er wordt uitgelegd hoe je zo duidelijk en simpel mogelijk een eigen bibliotheek opbouwt, en hoe je eigen objecten kunt maken. Je kunt het zo gek niet bedenken; van interieur impressies tot volledige wijken en van kleine details tot dát hele product ontwerp. Alles is mogelijk, zolang je er maar een 3D model van hebt. Artlantis (jij!) doet de rest; en dat is relatief eenvoudig! Ben je niet heel handig met Sketchup? Geen probleem, want Artlantis werkt totaal anders. Wij zorgen ervoor dat je morgen al aan de slag kunt!

Naast de workshop ontvangt de cursist een hand out (zo kan na de workshop alles nog even rustig worden nagelezen)en een huiswerkopdracht met feedback. Zo is er tot vier weken na de workshop nog steeds de gelegenheid vragen te stellen. Ook krijgt de cursist het VV3D certificaat van deelname.

Artlantis is een van de goedkoopste render-software op de markt, maar het grootste voordeel van Artlantis is dat je gelijk ziet hoe je impressie eruit zal gaan zien. Elke aanpassing is gelijk zichtbaar en dat komt ten goede van de workflow. Binnen een mum van tijd heb je van een kaal 3D model een waanzinnige 3D impressie gemaakt. Artlantis is al verkrijgbaar vanaf €500,-. In vergelijking met andere renderprogramma’s is dat zeer geodkoop. Eerst zelf even proberen? Download dan de demo op de website van Artlantis. (Ook erg handig voor de workshop!). Ben je student? Dan kun je Artlantis zelfs gratis aanschaffen. Informeer voor de mogelijkheden bij een officiële Artlantis verkoper.

Onderstaand enkele voorbeelden van onze cursisten na een workshop Artlantis render.
AIC Egoista voor Vos Website 2

En deze maakten we zelf met behulp van Artlantis.
DZ_final_Awebsite
b

Artlantis Studio (2 dagen)

De twee daagse workshop van Artlantis bestaat uit 2 delen. Zo wordt er op de eerste dag het maken van 3D stilstaande impressies behandeld; het gedeelte van de workshop Artlantis render. Op de tweede dag gaan we in op het maken van 3D animaties. Hierbij worden veel technieken gebruikt uit de eerste workshop dag, maar kan het uiteindelijk maken van een 3D animatie nog aardig wat tijd in beslag nemen. Daarom leggen we het graag goed uit. Naast het maken van 3D animaties leggen we uit hoe je panorama’s en 2D impressies kan maken met Artlantis.

Alle impressies en animaties in ons portfolio zijn gemaakt met Artlantis en/of Lumion 3D.

Naast de workshop ontvangt de cursist een hand out (zo kan na de workshop alles nog even rustig worden nagelezen)en een huiswerkopdracht met feedback. Zo is er tot twee weken na de workshop nog steeds de gelegenheid vragen te stellen.

t Twitter f Facebook g Google+